Geld lenen zonder BKR toetsing

Vandaag de dag zijn er heel veel mensen die over een dossier bij het BKR beschikken. Op het eerste zicht is dat nog geen ramp, maar dat kan het wel zijn wanneer je graag een lening wenst aan te vragen bij een Nederlandse bank. Het probleem is namelijk dat iedere bank in Nederland is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie. Vooraleer een lening wordt toegekend dient de bank een onderzoek uit te voeren naar eventuele schulden. Wanneer deze aan het licht worden gebracht, dan zal dat geen gunstig effect hebben op je kredietaanvraag, in tegendeel. Wil je ook graag geld lenen zonder BKR toetsing? In dat geval zal je dus een beroep moeten doen op een alternatieve financiële instelling.

Klein bedrag zonder BKR toetsing 

Het is als potentiële kredietnemer belangrijk om er rekening mee te houden dat je op verschillende manieren en in verschillende vormen geld kan lenen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je er perfect voor kan kiezen om een beroep te doen op een onderhandse lening. In dit geval ga je gewoon bij vrienden of familie te raden om een krediet af te sluiten en dat doorgaans ook nog eens tegen een interessante intrestvoet. Heb je geen vrienden of familie die je een dergelijke lening willen of kunnen afsluiten? Geen probleem. In dat geval kunnen alternatieve financiële instellingen voor jou de perfecte oplossing betekenen. Zij zijn niet bij het BKR aangesloten en maken het mogelijk om meteen een geldbedrag te verstrekken, althans wanneer het maximaal 1000 euro bedraagt.

Meer geld lenen zonder BKR toetsing

1000 euro is natuurlijk een klein bedrag. Geld lenen zonder BKR voor een groter bedrag is echter ook mogelijk. Veel mensen gaan hier echter de mist in omdat ze denken dat een BKR controle het enige onderzoek is dat wordt uitgevoerd. Dat is absoluut niet het geval, in tegendeel. Ook een alternatieve financiële instelling die niet bij het BKR is aangesloten zal immers nagaan over welk inkomen je precies beschikt alsook over welke eventuele leningen je al beschikt. Men wil er net als een bank namelijk echt zeker van zijn dat je over voldoende financiële mogelijkheden beschikt om het aangevraagde krediet volgens de kredietvoorwaarden af te lossen. Is dat niet mogelijk, dan zal ook een alternatieve financiële instelling het krediet niet aan je willen toekennen. Een groot bedrag lenen zonder BKR toetsing mag dan wel mogelijk zijn, dat neemt niet weg dat iedere financiële instelling de zekerheid zal willen hebben over het correct terugbetaald krijgen van het kredietbedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *