Geld lenen zonder BKR check

Een BKR check is voor veel potentiële kredietnemers een doorn in het oog. Zij beschikken namelijk over bepaalde schulden waardoor een bij het BKR aangesloten bank of andere financiële instelling altijd een kredietaanvraag zal weigeren, of toch niet? In de praktijk is veel namelijk afhankelijk van de precieze codering waarover je beschikt. Hoe hoger het cijfer, des te ernstiger de schuld is en des te onwaarschijnlijker de kans wordt dat je nog over de mogelijkheid zal beschikken om een krediet af te sluiten, tenzij je daarvoor een beroep doet op een alternatieve financiële instelling. Zij kunnen je deze mogelijkheid namelijk wel zonder probleem aanbieden.

Voordelen geld lenen zonder BKR check 

Bovenstaande brengt ons eigenlijk meteen bij de voordelen die zijn verbonden aan geld lenen zonder BKR check. Wanneer je er voor kiest om geld te lenen bij een gewone bank zal er namelijk niet alleen altijd een controle worden uitgevoerd bij het BKR, daarnaast krijg je ook nog eens te maken met een extra controle van je financiële situatie. Beide controles moeten positief bevonden worden om het aangevraagde kredietbedrag daadwerkelijk toegekend te krijgen. Wanneer je een mogelijkheid hebt gevonden om geld te lenen zonder BKR check, dan zal je wel als voordeel hebben dat het kredietbedrag je veel sneller kan worden toegekend. Dit is dan ook ideaal voor mensen die zeer snel nood hebben aan een extra bedrag op hun bankrekening.

Nadelen geld lenen zonder BKR check 

Zijn er naast de voordelen ook nadelen verbonden aan geld lenen zonder BKR check? Zeker en vast. Hoe je het namelijk ook draait of keert, de controle die bij het BKR wordt uitgevoerd is een vorm van extra zekerheid voor de kredietverstrekker. Deze controle moet er dan ook voor zorgen dat de intrest op het bedrag dat wordt geleend zo laag mogelijk kan worden gehouden. Hoe hoger namelijk het risico, des te hoger ook de intrest die in rekening wordt gebracht en daar knelt nu net het schoentje. Kenmerkend voor een lening die wordt afgesloten bij een alternatieve financiële instelling is namelijk dat deze altijd over een aanzienlijk hoger prijskaartje beschikt. Wil je graag echt goedkoop geld lenen? Dan is een krediet afsluiten bij een bank met verplichtingen bij het BKR nog steeds het interessantst.

Goedkoop geld lenen zonder BKR check 

Wil je echt goedkoop een bedrag naar keuze kunnen lenen zonder dat er een BKR check wordt uitgevoerd? In dat geval is de zogenaamde onderhandse lening altijd de beste keuze. Deze kredietvorm wordt afgesloten tussen twee particuliere partijen waardoor de intrest vrij te bepalen is. Daar komt bij dat in bepaalde gevallen deze lening zelfs renteloos wordt afgesloten tussen familieleden en / of goede vrienden. Het mag dan ook duidelijk zijn dat het afsluiten van een onderhandse lening zomaar een veel betere keuze kan zijn dan het aanvragen van een krediet bij een alternatieve financiële instelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *