Direct geld lenen zonder BKR

Direct geld lenen zonder BKR, het is iets waar veel mensen op een bepaald ogenblik in hun leven nood aan kunnen hebben. Het kan daarbij gaan om zowel een klein, maar ook om een groot bedrag. De mogelijkheden waar je op dit vlak over beschikt zijn sterk afhankelijk van het daadwerkelijke kredietbedrag. Hoe lager dat bedrag, des te meer mogelijkheden je voor handen hebt. Wil je hier graag meer over weten? Aarzel dan niet langer en ontdek alles over direct geld lenen zonder BKR in dit artikel!

De perfecte oplossing voor een klein beetje extra geld 

Direct geld lenen zonder BKR toetsing is in de praktijk niet zo eenvoudig. Sterker nog, wanneer je nood hebt aan een groot bedrag is het zelfs ronduit onmogelijk, tenzij je iemand vindt die je een onderhandse lening wenst toe te kennen. Gaat het om een kleiner bedrag, dan wordt het meteen een compleet ander verhaal. In dat geval kan de minilening voor jou de perfecte oplossing betekenen. Dit krediet wordt dan wel gekenmerkt door een aantal beperkingen, dat neemt niet weg dat ze je perfect uit de nood kan helpen.

Een mini lening kan worden afgesloten voor een kredietbedrag tot maximaal 1000 euro en dat bedrag moet binnen de maand terugbetaald zijn. Een nadeel van dit type lening is verder ook dat er steeds een zogenaamde opstartkost voor in rekening wordt gebracht. Deze ligt vrij hoog want kan zomaar tot 20 procent van het kredietbedrag bedragen. Het afsluiten van een minilening is voor mensen die geld willen lenen zonder BKR op het eerste zicht dus zeer interessant, alleen moeten ze wel rekening houden met de hoge opstartkost die er aan verbonden is.

De onderhandse lening, altijd een mogelijkheid 

Of je nu nood hebt aan een groot bedrag of je voldoende hebt aan een paar honderd euro, in beide gevallen kan het altijd een mogelijkheid zijn om te kiezen voor de zogenaamde onderhandse lening. Deze lening wordt afgesloten tussen twee particuliere personen die veelal bevriend zijn met elkaar of een familieband hebben. Kenmerkend voor de onderhandse lening is dat deze veelal wordt voltrokken aan de hand van een mondelinge overeenkomst. Dat is echter voor beide partijen zeer gevaarlijk. Interessanter is het dan ook om een eenvoudige onderhandse overeenkomst op te maken waaruit blijkt hoeveel geld je precies hebt geleend en hoe en tegen welke datum het moet zijn terugbetaald. In ieder geval, voor mensen die genoodzaakt zijn om geld te lenen zonder BKR controle vormt de onderhandse lening een prima mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *